Jutta Leerdam deelt reeks vakantievideo's en volgers worden gek!
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam deelt reeks vakantievideo’s en volgers worden gek!

Jutta is eíndelijk weer terug van vakantie en zo te zien heeft zij er ongelooflijk veel van genoten. De video's liegen er niet om.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vorige week maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit keer is het Amerikaanse bokser en mediapersoonlijkheid Jake Paul die haar hart heeft veroverd.

Vakantievideo’s

Jutta heeft de afgelopen weken in ieder geval niet stilgezeten. Zij nam haar volgers tijdens haar vakantie in Miami en Mexico mee en dat zorgde voor veel enthousiaste reacties en likes. Zo zagen wij eerst vooral strandfoto’s voorbijkomen en afgelopen week werden dat meer foto’s met haar liefje, Jake Paul. Jutta is na weken weer terug op Nederlandse bodem en daarom deelt zij nu een reeks video’s van haar welverdiende vakantie. Aan alle adembenemende beelden is te zien dat zij het heerlijk heeft gehad. Volgers gaan door het dak om het feit hoe goed Jutta eruit ziet, maar ook om het feit dat zij geen vrijgezel meer is. ‘Rip heel veel mannen nu.’ en ‘Wij zijn haar kwijt mannen’, zijn wat reacties. Wij zijn blij dat Jutta weer gelukkig is in de liefde en gunnen haar al het geluk!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
Jake Paul wordt tijdens serieus gesprek hard uitgelachen door Jutta Leerdam
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
ZIEN: Jutta Leerdam deelt verdrietig nieuws vanuit het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam