100%NL Magazine Katja Schuurman

Katja dumpt trouwjurk van huwelijk met Thijs Römer: ‘Wat goor dit’

De trouwjurk van Katja ligt al jaren op zolder. Samen met collega Frédérique Spigt besloot Katja eens op te gaan ruimen.

Katja Schuurman

Ze is actrice, zangeres, presentatrice en moeder van twee te lieve dochters Sammie en Coco: Katja Schuurman! Samen met haar ex Thijs Römer kreeg Katja haar dochter Sammie en samen met haar ex Freek van Noortwijk kreeg zij Coco. Inmiddels is Katja alweer maanden gelukkig met haar nieuwe, grote liefde, Niek Schrijvershof. Het geluk spat er duidelijk vanaf bij het stel.

Ex Thijs

Katja en Thijs Römer trouwden in 2006, maar zij besloten in 2015 van elkaar te scheiden. Doordat de twee in relatietherapie gingen, zijn zij altijd als goede vrienden door het leven gegaan. Nadat Katja hoorde over de aangifte tegen haar ex Thijs, heeft zij het contact met Thijs even stilgelegd. In de podcast ‘Schuurman & Spigt ruimen op’, zijn Katja en Frédérique de zolder van Katja opgegaan en daar vonden zij haar trouwjurk in een vuilniszak liggen. Er lagen allemaal uitwerpselen naast. ‘Deze lag in een plasticzak, maar hier hebben allemaal muizen aan gegeten. Wat goor is dit. Die trouwjurk moet echt weg’, vertelt Katja. Weekblad Story plaatste vervolgens foto’s, waarop te zien is dat Katja de trouwjurk in de kliko gooide. Hierbij laat Katja het verleden voorgoed achter zich.

Bron en Beeld: podcast Schuurman & Spigt ruimen op, Story