Kim Kötter brengt ode aan jongste zoon: 'Ted was zo’n enorme verrassing'
Zie ook:
Delen

Kim Kötter brengt ode aan jongste zoon: ‘Ted was zo’n enorme verrassing’

Kim en Jaap mogen samen dan wel 3 kinderen hebben, maar voor Kim is het ook belangrijk om af en toe eens stil te staan bij 1 van de 3 kinderen. Wat een prachtig gezin is het toch.

Kinderen

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens Muck, Youp en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan. Gisteren had Kim de tijd genomen om iets over haar jongste zoon te schrijven.

Ted

Hoewel Muck en Youp wat meer op elkaar lijken, is Ted totaal anders dan zijn broers. ‘Mijn baby! Ook al ben je al 1,5jaar. Je kletst de oren van mijn hoofd, niet dat anderen jou verstaan, maar ik wel. jij bent ondeugender dan die andere 2, weet precies wat je niet wil, jij maakt het hardste geluid’, begint Kim haar lange bericht. In het hele bericht dat Kim schrijft, somt zij alles op wat Ted doet, wat hij goed kan, wat hij minder goed kan, wat hij zegt, waar hij van houdt en van wie hij al zijn eigenschappen heeft. ‘Overigens weet de hele straat, stad of school dat je moet poepen. Gisteren nog. Je stond bij een hekje. Om even kracht te zetten. Er moet altijd enorm geluid bij. En denk maar niet dat je aan de kant gaat als er voorbijgangers langs moeten. En je argument is dan ook altijd, al wijzend met 2 vingers naar je buik, ‘poepuh”, schrijft Kim. Wat is het toch een lief en eerlijk kind.

Stilstaan

Kim schrijft haar verhaal verder in de reacties en laat weten van wie Ted al zijn streken en eigenschappen heeft. Het is een echte mix van beiden ouders, maar volgens Kim lijkt Ted toch het meeste op haar van vroeger. ‘Dit is een jongen waar je direct verliefd op wordt. Maar waarvan je weet. Hier gaan we druk mee worden’, laat zij weten. ‘Jaap en ik kunnen ons totaal niet het leven zonder hem voorstellen. Ted was zo’n enorme verrassing. Maar het grootste cadeau voor het compleet maken van ons gezin’. En dat snappen wij maar al te goed, want het is ook echt een schatje. ‘Waarom ik dit schrijf? Meer voor mezelf zodat ik het nooit meer vergeet. Ons leven gaat zo snel. En dit voelt als een dagboekje. Waar ik anders niet in schrijf. En zo af en toe eens stil sta bij 1 van de kinderen. Ipv altijd bij alle 3 samen. En nu ga ik weer verder met de afwas’, eindigt Kim haar bericht met een grap. Wat heeft zij dit prachtig verwoord. Zo hebben Kim’s volgers de kleine Ted in ieder geval goed leren kennen.

https://www.instagram.com/p/CivYSVWoWkY/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter