LEZEN: Kim Kötter zet jarige zoontje op bijzondere manier in het zonnetje
Zie ook:
Delen

LEZEN: Kim Kötter zet jarige zoontje op bijzondere manier in het zonnetje

Het is vandaag Youp's verjaardag en om die reden deelt Kim een ongelooflijk mooi bericht over hem. Wat heeft zij dit prachtig verwoord.

Gezin

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan. Dit keer is het Youp waar het om draait.

In het zonnetje

Het is vandaag weer feest bij Kim en Jaap thuis, want hun middelste zoontje, Youp is jarig. Deze knappe jongen mag alweer 5 kaarsjes uitblazen. Kim deelt weer een prachtige foto op Instagram, met daaronder een bijzonder bericht. ‘Het jongetje dat ieder verkleedpak al zo’n beetje heeft en 4x per dag van verkleedpak wisselt is jarig! Het jongetje dat (naar wat ik hoorde van een andere moeders) andere vriendjes stoer helpt als ze andere jongens een beetje spannend vinden. En voor ze op komt. Het jongetje dat graag verzorgd wil worden als hij zich niet zo lekker voelt, het jongetje dat zeker doet alsof ie ziek is als zijn broers ziek zijn. Wantttt hij heeft het erger. Het jochie dat graag gekriebeld wordt op de rug en door zijn haar. Dat hele verhalen wil vertellen en verzint’, is een deel van het lange bericht.

Dat Kim en Jaap trots zijn op hun zoontjes, staat vast. Vandaag staat volledig in het teken van gezelligheid en Youp’s verjaardag. ‘Lieve Youpie; het is zo ver!!! Het is de blauwe dag!! Jouw dag! We houden mega veel van jou! 100.000 miljoen 481. (En jij vooral van Ted.. Wat een feest weekend!!’, eindigt Kim haar bericht. Wat heeft zij dit weer mooi verwoord. Zoals altijd. Van harte gefeliciteerd, Youp!

Bron en Beeld: Instagram Kim kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter