100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

Kim Kötter laat emoties los: ‘Weemoedig kijk ik terug’

Het jongste zoontje van Kim en Jaap wordt vandaag 2 jaar oud. Kim schrijft een prachtig bericht over en naar Ted. Zo bijzonder.

Gezin

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan. Dit keer gaat het om Ted, want die is vandaag jarig.

Bericht vol emoties

Nog net voordat Jaap en Kim’s jongste zoon 2 jaar oud werd, deelde Kim een bijzonder bericht over hem. ‘Weemoedig kijk ik terug. Hoe snel kan dit gaan? Kon ik je maar klein houden.. De laatste keer een kindje van 1. Wat een prachtig jaar. Een jaar waar je leerde praten, zingen, rennen, dansen, zwemmen, plasjes doen op de wc (niet zindelijk hoor, maar zo goed hoe hij het aangeeft en het dan dus ook daadwerkelijk doet) nog beter leerde voetballen, zelf eten, kleuren, zelf douchen, tellen en kleuren benoemen’, begint zij haar bericht.

Kim vertelt over het feit dat Ted het meeste geluid maakt, hij in slapen steeds beter wordt, dat hij ondeugend en super enthousiast is en een stuk sterker dan zijn broers. ‘Misschien ook omdat ze te verliefd op je zijn.’ Kim kan niet wachten op het aankomende jaar, waarin Ted weer veel zal veranderen. ‘Jeetje wat zal aankomend jaar brengen in deze sneltreinvaart.. blijf je nog een beetje klein?? We zijn dol op je! Ons cadeautje. Het lijkt iedere dag een verrassings ei die we open maken. Je zit zo vol verrassingen.’ Wat een bijzonder bericht is dit en wat een prachtige woorden voor kleine Ted. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag kleine jongen.

Bron en Beeld: ANP Foto, Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter