100pmagazine_bibi
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is het knappe, jongere broertje van Bibi Breijman

Bibi Breijman is bekend bij het grote publiek en een echte verschijning, maar kennen jullie haar jongere broertje ook al? Wij delen een leuke foto van de broer en zus samen.

Bibi Breijman

Ze is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, zangeres, vlogger, presentatrice en werd bekend als ‘Kaboutertje’ door haar deelname aan het tv-programma ‘Oh Oh Cherso’: Bibi Breijman. Deze alleskunner en bezige bij is al jaren samen met zanger Waylon. Met hem kreeg zij jaren geleden haar eerste kind, Teddy. Deze meid tovert dagelijks een lach op het gezicht van heel Nederland. Vorig jaar werd het stel opnieuw ouders, maar dan van een zoontje, Chester. Deze knappe jongen laat iedereen steeds weer blozen met zijn bijzondere, ondeugende glimlach.

Broertje

Bibi deelt dagelijks, tot grote vreugde van haar volgers, foto’s en video’s van haar twee lieve kinderen. Wie iets minder in beeld komen, maar zeker niet minder belangrijk voor haar zijn, zijn haar jongere broertje, Bas en haar jongere zusje, Robin. Bibi heeft een hele sterke band met haar broer en zus. Het feit dat Bibi er Indisch uitziet en haar broer en zus niet, klopt helemaal. Bibi heeft een Nederlandse moeder en een Indische vader, die toen zij twee jaar oud was, uit elkaar gingen. Bibi groeide op in Den Haag samen met haar moeder en later met haar halfbroer en halfzus! Ondanks dat haar broer en zus niet dezelfde vader hebben als Bibi zelf, heeft ze een super goede relatie met hen!

Op Instagram deelt Bas regelmatig foto’s met Bibi of haar twee lieve kinderen. Hij is vast en zeker ontzettend trots op hen. Dat gevoel is wederzijds, want Bibi deelt zo nu en dan een foto met haar knappe broertje. Ook nu deelde zij weer een te leuke foto met hem en wat ons opvalt, is dat zij allebei ontzettend stralen op dit kiekje. Leuk om de sterke band en mooie relatie tussen broer en zus te zien…

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Lees alle artikelen over Bibi Breijman