100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: De romantische liefdesfoto’s van Max Verstappen en Kelly Piquet!

Dat het met de liefde tussen Max Verstappen en Kelly Piquet nog helemaal goed zit bewijzen de tortelduifjes met een aantal romantische foto's.

Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden

Een aantal weken geleden straalden Max en Kelly nog tijdens een Franse bruiloft. Kelly straalde in een roze jurk met veren. Bij een aantal prachtige kiekjes van het stel schreef Kelly: ‘De pinguïn nam zijn flamingo mee om te feesten’. Benieuwd naar die foto’s? Die zie je hier!

Romantische liefdesfoto’s

Een paar dagen geleden deelde Kelly Piquet ultra-romantische foto’s, samen met ‘haar’ Max. Op de foto’s is te zien dat de tortelduifjes lekker liggen te chillen in hun zwemkleding terwijl ze een liefdevol moment delen.

We zien Kelly en Max allebei stralen en smoorverliefd zijn. Wat een leuk stel is het toch!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
Lees alle artikelen over Max Verstappen