Maxime Meiland twijfelt aan geaardheid Leroy: 'Wil niet dezelfde fout als m'n vader maken'
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland twijfelt aan geaardheid Leroy: ‘Wil niet dezelfde fout als m’n vader maken’

De twee zijn al een paar jaar onafscheidelijk en hartstikke gelukkig, maar in de beginfase van hun relatie heeft Maxime toch haar twijfels gehad.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de jongste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kortgeleden besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Twijfels

Gisteren was het moment van Maxime’s boekpresentatie eindelijk daar. In het boek komt het heftige verleden van Maxime Meiland naar boven en daar praat zij openhartig over. Ook de twijfels aan Leroy’s geaardheid worden in het boek uitgelegd. ‘Zij heeft heel vaak gezegd; ‘Nou ben je niet homo?’, want zij wil niet dezelfde fout maken als haar vader. Haar vader heeft dat ook gehad en ze zei gewoon ‘Ja ik wil dat tien keer vragen.’ Op een gegeven moment zei Leroy ‘Nou moet je stoppen hoor. Het is niet zo. Het is niet het geval’, vertelt Aran Bade in RTL Boulevard.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland