WAIT WHAT? Maxime Meiland gaat na een paar maanden wéér verhuizen
Zie ook:
Delen

WAIT WHAT? Maxime Meiland gaat na een paar maanden wéér verhuizen

Maxime en Leroy zouden na de verhuizing van een aantal maanden geleden nóóit meer verhuizen, maar toch zijn zij van gedachten veranderd.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de jongste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kort daarna besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Opnieuw verhuizen

Inmiddels wonen Maxime en Leroy een paar maanden in hun nieuwe ‘droomhuis’, maar het blijkt toch niet het huis van hun dromen te zijn, want het gezin gaat weer verhuizen. Dit vertelde Maxime aan Shownieuws. Gistermiddag verscheen er een foto van hun huis op het Instagramaccount van een Noordwijkse makelaar. De villa staat nog niet officieel te koop, maar maandag was alleen een preview.

Maxime vertelde aan Shownieuws dat de verhuizing gepland staat. De reden van de verhuizing houdt zij nog even privé en wanneer het gezin gaat verhuizen, weet ook niemand. Maxime liet weten dat wij niet bang hoeven te zijn dat zij naar het buitenland vertrekt, want zij heeft nieuwe plannen in de bollenstreek. Wij kunnen ons nog wel herinneren dat Leroy vertelde dat hij er helemaal klaar mee was en dat hij nooit meer wilde verhuizen. Toch lijkt hij weer te willen klussen!

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland