100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka opnieuw uit de kleren op Instagram

Ze deed het al vaker en doet het vandaag weer opnieuw: de altijd prachtige Miljuschka gaat opnieuw uit de kleren!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Miljuschka is al heel lang gelukkig met haar partner, Philip. Uit een eerdere relatie heeft zij twee kinderen, Rembrandt en Felina en samen vormen zij een prachtig gezin.

Beauty

Miljuschka staat niet alleen bekend om haar fantastische kookkunsten, maar ook om haar prachtige looks. Ze ziet er altijd waanzinnig uit en straalt tegen je op. De brunette zit lekker in haar vel en dat is te zien. Ze laat dan ook met regelmaat haar volgers blozen met de meest sexy kiekjes.

Zoals laatst, toen ze alleen een blazer droeg, wát een beauty! Of wat dacht je van deze foto, toen ze een roze lingeriesetje droeg? Miljuschka kan alles hebben!

Opnieuw uit de kleren

Nog maar een paar dagen en dan nis het eindelijk Pasen! Tijd om te genieten van een extra lang weekend, overheerlijke ontbijtjes en hopelijk een zonnetje. Op Instagram zorgt Miljuschka er alvast voor dat iedereen heel erg uitkijkt naar een zonnig Pasen.

Ze gaat opnieuw uit de kleren en verschuilt zich achter twee gele hazen. De volgers van Miljuschka vinden de foto fantastich en reageren en liken dan ook massaal. De foto heeft inmiddels al meer dan 23 duizend likes.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka