100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

MOET JE ZIEN: Kim Kötter deelt bizarre tuintransformatie

Kim en Jaap wonen inmiddels in een nieuwe, prachtige villa en deze woning ontbreekt hen aan niets. Dit keer deelt zij de transformatie van de tuin.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan.

Verhuizen

Kim en Jaap woonden nog niet heel lang in hun woning in Loosdrecht, maar zij vonden na een tijdje toch een nieuwe woning waar zij verliefd op werden. Het stel besloot om te gaan verhuizen en het heeft een hele tijd geduurd voordat de villa klaar was, maar het moment is eindelijk daar: Kim, Jaap en de kinderen wonen in hun nieuwe, gigantische woning. Zo nu en dan deelt Kim wat foto’s en video’s met haar volgers en het resultaat is verbluffend.

Nieuwe tuin

Niet alleen de woning is adembenemend mooi, ook de tuin is om jaloers op te worden. Kim deelde op Instagram een voor & na video, waarin alle tuinmeubelen op hun plek worden gezet en wij schrokken van het resultaat, want: WOW, wat is dit mooi zeg. De loungebanken met grote kussens en de lange tafel met stoelen en accessoires zien er geweldig uit, maar ook het kleine zwembad met de bedden daarnaast zijn prachtig. Om het nog maar niet over de geweldige citroenvaas vol met bloemen te hebben. Laat de mooie zomerdagen maar komen, want hier kunnen Kim en Jaap wel wat dagen spenderen.

Bron: Instagram Kim Kötter en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter

Meer over Jaap Reesema

BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Jaap Reesema