FOTO: Heel mooi nieuws voor Maxime en Leroy!
Zie ook:
Delen

FOTO: Heel mooi nieuws voor Maxime en Leroy!

Maxime en Leroy zijn helemaal door het dolle en apetrots. Zij delen een foto op Instagram, waar het geluk echt vanaf spat.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kortgeleden besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Mooi nieuws

De familie Meiland maakt van ieder momentje een feestje, maar dit keer is er daadwerkelijk reden tot een feest. Claire heeft gisteren namelijk haar A-diploma gehaald. Vol trots poseert zij in haar badpak, met een medaille om haar nek en een diploma in de hand. ‘Yesssss onze lieve meid heeft vandaag haar A diploma gehaald!’, schrijft een apetrotse Maxime onder de foto. Naast de honderden felicitaties van volgers, reageert ook Dirk, de ex van Montana Meiland, op dit bericht. ‘Van harte gefeliciteerd. Heel knap van haar’, reageert hij. Gefeliciteerd met je diploma, Claire. Wees maar trots, want het is een hele knappe prestatie!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland