ONHERKENBAAR: Leco deelt foto met Leontine uit de oude doos!

ONHERKENBAAR: Leco deelt foto met Leontine uit de oude doos!

Naast een onherkenbare Leco van Zadelhoff, is Leontine nog slechter te herkennen. Wat een geweldige foto is dit!

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram.

Leco en Leontine

Leco van Zadelhoff en Leontine Ruiters kennen elkaar al heel lang. Leco heeft Leontine regelmatig in zijn stoel om haar een nieuwe look te geven, maar ook buiten het werk om zijn de twee beste vrienden. Zowel Leco als Leontine plaatsen regelmatig foto’s met elkaar op Instagram en daarop is te zien dat zij het echt super goed met elkaar kunnen vinden.

Onherkenbaar

Leco deelt zo nu en dan wat foto’s uit de oude doos en dat vinden wij altijd heel leuk om terug te zien, want de visagist lijkt er nog precies op, maar hij is alleen wat ouder geworden. Dit keer plaatst hij een oude foto met Leontine. Zowel Leco als Leontine stralen enorm op deze foto. Wij worden in ieder geval super vrolijk van deze foto. Je ziet de foto hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff