Romy Monteiro bezorgt volgers rode oortjes in glitterjurk tijdens pikante shoot
Zie ook:
Delen

Romy Monteiro bezorgt volgers rode oortjes in glitterjurk tijdens pikante shoot

Wat is Romy toch ongelooflijk knap!

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro. Zij heeft jarenlang een relatie gehad met fotograaf Jasper Suyk. De twee leken hartstikke verliefd en gelukkig te zijn, maar zij maakten eerder dit jaar bekend toch uit elkaar te gaan. Momenteel is het bij Romy rustig op liefdesgebied.

Pikante shoot

Romy is ongelooflijk knap en zij is naast musicalactrice en presentatrice ook model. Het maakt niet uit wat Romy draagt, of hoe zij poseert: Romy is áltijd knap. Zij is dit jaar zelfs uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland en dat begrijpen wij maar al te goed. Dit keer deelt Romy weer een foto in haar Instagramstory en daarmee bezorgt zij haar volgers rode oortjes. In een glitterjurk poseert zij tijdens een pikante fotoshoot. Prachtige powervrouw!

100%NL Magazine Romy Monteiro

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro