100pmagazine_roycedevries

Royce de Vries: ‘Een dag waarop wij extra terugdenken aan alle mooie herinneringen…’

Vandaag zou een feestelijke en mooie dag moeten zijn voor familie de Vries, maar helaas is dit nu ieder jaar een emotionele en heftige dag geworden...

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Deze zomer werd Royce voor de tweede keer vader van een zoon, Lewis.

Verjaardag Peter

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Peter R. de Vries werd neergeschoten in Amsterdam. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Heel Nederland stond op z’n kop en nog steeds heeft iedereen het er moeilijk mee. Degene waarvoor dit verlies het heftigste is en was, zijn de familieleden van Peter. Zij delen regelmatig een mooie foto met hem.

Vandaag zou Peter 67 kaarsjes uit mogen blazen. Royce staat stil bij zijn verjaardag en hij deelt een prachtige foto van vroeger. ‘Vandaag zou mijn vader 67 jaar oud geworden zijn. Een dag waarop wij extra terugdenken aan alle mooie herinneringen…’, schrijft hij erbij. Wat een bijzondere foto en wat een emoties. Wij wensen iedereen veel sterkte vandaag!

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries.