100%NL Magazine Wolter Kroes
Zie ook:
Delen

Sentimentele Wolter Kroes: ‘De afgelopen periode was niet makkelijk’

Wolter's zoon Thomas is vandaag jarig en daarom deelt de zanger een bijzonder bericht op Instagram. Wolter is vooral heel blij en dankbaar...

Wolter Kroes

Hij is te herkennen aan zijn altijd vrolijke pretoogjes en gezellige muziek: Wolter Kroes! De ‘Viva Hollandia’ zanger had uit een eerdere relatie al twee kinderen, maar die relatie hield helaas geen stand. Jaren later kwam Wolter zijn liefde, Tessa tegen. Zij had ook al twee kinderen. Samen kreeg het stel uiteindelijk nog een zoontje, Tom en daarmee komt de teller op 5. Wolter kan zijn geluk niet op met zoveel kinderen om hem heen.

Ongeluk

Kortgeleden deelde Wolter droevig nieuws op Instagram. Hij plaatste een foto van zijn zoon in een ziekenhuisbed en daarbij schreef hij: ‘We werden gisteren gebeld door de Politie. Thomas was met zijn fiets gevallen en met hoofd op t asfalt terecht gekomen. Hij heeft een breukje in zijn schedel achter zijn linker oortje en een zware hersenschudding.’ Thomas heeft lang moeten revalideren en nog steeds is hij niet helemaal de oude, maar het gaat weer goed met deze lieve jongen.

Verjaardag

Het is vandaag Thomas’ verjaardag en daarom deelt Wolter een prachtige foto op Instagram. Hij zet zijn zoon maar al te graag in het zonnetje op deze bijzondere dag. ‘Onze lieve vriend is alweer 15 jaar. En wat zijn we onwijs trots en blij met hem. De afgelopen periode was niet makkelijk, maar daardoor merk je wel hoe ongelofelijk veel en onvoorwaardelijk je van je kind houdt. Lieve schat van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We gaan er een mooie dag van maken. Én avond bij de @deamsterdamsezomer natuurlijk’, schrijft hij erbij. Het is inderdaad een moeilijke periode geweest voor de hele familie, maar gelukkig kan Thomas in goede gezondheid van zijn verjaardag genieten. Van harte gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/CuX0WhaM6c2/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Wolter Kroes

Delen

Meer over Wolter kroes

Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat zich uit over verschrikkelijk familiedrama
Wolter Kroes laat emoties los: 'Die uitspraak is mijn levensmotto geworden'
Wolter Kroes laat emoties los: ‘Die uitspraak is mijn levensmotto geworden’
Lees alle artikelen over Wolter kroes