100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Roy Donders straalt in matching zwemkleding met dochter en stiefdochter

Michelle deelde een mierzoet vakantiekiekje van Roy en de kinderen. Iedereen matcht in roze zwemkleding en het is prachtig om te zien!

Roy Donders

Het geluk lacht Roy Donders toe! Toen hij de blonde Michelle tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht, en gelukkig voor Roy wederzijds! Vanaf dat ene moment waren Roy en Michelle een setje en onafscheidelijk. Op Instagram zetten zowel Roy als Michelle hun wederhelft regelmatig in het zonnetje en schreeuwen ze de liefde voor elkaar van de daken. Zo mooi om te zien.

Uit een eerdere relatie heeft Michelle al een dochter, waar Roy inmiddels een hele goede band mee heeft. Samen met Michelle kreeg Roy kortgeleden ook een dochter, Romi.

Matching zwemkleding

Roy, Michelle en de kinderen zijn samen al heel wat dagen vakantie aan het vieren in Spanje. De camping ontbreekt hen aan niets. Roy deelde eerder deze week al foto’s en video’s van het gigantische zwembad en het eten dat via een robot werd geserveerd. Michelle deelde dit mierzoete kiekje van haar grote liefde en haar twee meiden. Het leuke aan deze foto, is dat Roy, zijn dochter en stiefdochter stralen in matching zwemkleding. Zij kozen dit keer alledrie voor roze. Het zou natuurlijk extra leuk zijn als Michelle ook een roze bikini/badpak draagt. Heerlijke foto en wat worden de meiden alweer groot zeg!

https://www.instagram.com/p/CvzKDVSLC-d/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Michelle Bibi

Delen

Meer over Roy Donders

Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Nóg een kindje voor Roy Donders en Michelle?
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik
Lees alle artikelen over Roy Donders