100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Déze foto van Teddy als baby in een berenpakje is het liefste OOIT!

Teddy laat al van kleins af aan iedereen glimlachen met haar ondeugende blik en de leukste outfits. Deze foto van Teddy in een berenpakje overtreft alles!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Terug op Instagram

Bibi verwijderde onlangs al haar foto’s van haar Instagramaccount en dat had alles te maken met nieuwe muziek die zij heeft gemaakt. Afgelopen week plaatste zij wat foto’s terug, maar dat is maar een klein aantal. Wij scrolden even naar beneden en kwamen daar een foto van Teddy als baby tegen. Wij konden niet meer stoppen met kijken naar deze foto. Teddy draagt er een berenpakje en zij ligt tussen allemaal beren knuffels. ‘Zie hier dus de oorzaak van mijn eeuwig durende berenbubbel…’, schreef Bibi hier destijds onder. Wij snappen het volkomen, dit is echt het schattigste ooit!

Toch genieten wij ook dagelijks van de foto’s en video’s die Bibi nu deelt van haar meid. De tijd vliegt voorbij en Teddy groeit enorm. Zo leuk om te zien.

https://www.instagram.com/p/BwHHLFyhTQO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman