ANP - Anouk 100pmagazine

VAVAVOOM: Zangeres Anouk straalt met haar prachtige dochters tijdens fotoshoot!

Wauw! Zangeres Anouk poseert met haar dochters tijdens een fotoshoot en dat levert prachtige beelden op.

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads.

Kinderen

Wat velen misschien al wel zullen weten, is dat Anouk zes kinderen heeft: Benjahmin, Elijah, Phoenix, Jesiah, Sion en Jelizah. Deze kreeg zij overigens niet allemaal met dezelfde man. Met haar huidige partner, Dominique Schemmekes kreeg zij haar zesde kind.

Benieuwd naar hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uitzien? Dat zie je hier!

Prachtige beelden

Zangeres Anouk staat in het blad Linda met haar dochters! Ze stralen als nooit te voren en dat levert prachtige beelden op! Anouk deelt deze foto’s op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “My girls life is better with my princesses by my side. Never apologise for being a powerful woman/girl.”

 

Header Beeld: ANP. Bron en Beeld: Instagram Anouk