100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Dulles en Caroline samen met broer van Jan en schoonzus in Antwerpen

Het afgelopen weekend zijn Jan en Caroline afgereisd naar onze zuiderburen voor een bijzondere middag. Zij waren namelijk gezellig met zijn vieren op pad!

Jan Dulles en Caroline waren het afgelopen weekend in Antwerpen samen met de broer van Jan en zijn vrouw. De verjaardag van de broer van Jan werd op een bijzondere manier gevierd. Namelijk in het sterrenrestaurant Le Pristine van Sergio Herman. Op Instagram postten Jan en Caroline mooie foto’s van deze zo te zien gezellige middag!

Verjaardag in Sterrenrestaurant

Op de foto’s zie je Jan Dulles en Caroline. Aan dezelfde tafel zit Kees, de broer van Jan, samen met zijn vrouw Sandra. Bij de foto schrijft Jan: “Middagje genieten in Antwerpen bij @sergioherman @le_pristine_restaurant voor de verjaardag van mijn broer Kees en zijn vrouw Sandra. Wát een verwennerij”. Ook Caroline post een soortgelijke foto op Instagram. Aan de foto’s te zien hebben zij daar een heerlijke middag beleefd. Wat een gezelligheid!

Gelijkenis

Volgers van Jan en Caroline kunnen de leuke foto’s wel waarderen. Zo schrijft iemand: “Dat moet vast gesmaakt hebben. Gefeliciteerd met jouw broer!!” Ook reageert iemand met: “Geweldig geniet er samen lekker van”. Ook is het de volgers niet ontgaan dat Jan en zijn broer enorm op elkaar lijken. Zo schrijft iemand: “Jeetje Kees is niet van de melkboer hé. Fijn weekend!!” Weer iemand anders schrijft: “Inderdaad wat een gelijkenis geniet ervan samen.”

Benieuwd naar deze té leuke foto’s? Je ziet ze hieronder:

https://www.instagram.com/p/CaK4rPSs8uQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CaKd2tgs-yD/?utm_source=ig_web_copy_link

Gezin Jan Dulles

Samen met zijn vriendin Caroline en twee kinderen Lina en James woont het gezin Dulles op de mooie dijk in Volendam. Op 25 november 2021 werd het derde kindje van Jan en Caroline geboren: Lina. En hoewel de komst van de kleine meid een hoop geluk met zich meebrengt zijn het ook moeilijke tijden voor Jan. Op 19 december 2020 werd de allergrootste nachtmerrie van iedere ouder werkelijkheid voor Jan en Caroline. Toen overleed plotseling hun drie maanden oude dochtertje Donna.

Trouwplannen?

Het is alweer een paar weken geleden dat de livesessie ‘We Zijn Thuis Bij’ Jan Dulles plaatsvond. Monique Smit nam plaats op de bank tussen Jan en Caroline en vroeg het stel de hemd van het lijf.

Één van de vragen die werden ingestuurd luidde: ‘Gaan jullie ook nog trouwen?’. Caroline sprong van enthousiasme van de bank af en stak niet onder stoelen of banken dat zij graag wil trouwen met Jan. Wat Jan daarop antwoordde? Dat lees je hier!

Ode aan zijn vader

De zanger van de 3JS geeft als columnist van 100%NL Magazine zijn visie op het leven. Een jaar geleden kwam de vader van Jan Dulles te overlijden. Alweer een jaar moet Jan Dulles zijn held missen. In deze column schrijft Jan een ode aan zijn vader.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles en Caroline Mol.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles