100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’

Bibi is inmiddels heel wat maanden zwanger en zij geniet van het feit dat er een derde op komst is. Toch had zij dit niet aan zien komen.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is twee jaar geleden door een heftige storm gegaan, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

In het ziekenhuis

Een paar maanden geleden maakte Bibi het geweldige nieuws bekend dat zij in verwachting is van haar derde kindje. De eerste weken waren heftig voor Bibi, want zij werd met zwangerschapsziekte opgenomen in het ziekenhuis. De dagen waren zwaar, maar het gaat inmiddels weer beter. ‘Ik kan mijn dag weer doorkomen, dus ik geniet heel erg van ieder moment dat het beter gaat’, vertelde zij in gesprek met &C.

Toen Bibi zwanger was van Teddy en Chester, was zij ook ziek, maar deze zwangerschapsziekte is ‘de heftigste tot nu toe’. ‘Er zaten dagen tussen dat ik alleen maar aan de sondevoeding met mijn ogen dicht op bed kon liggen. Ik kon geen prikkel verdragen, alles was een trigger tot overgeven’, aldus Bibi. Op deze ziekte heeft zij zich ook niet voor kunnen bereiden, want de zwangerschap kwam als een verrassing. ‘De derde kwam als een cadeautje, dus daar heb ik me niet op voorbereid’, legt zij uit. Een mooiere verrassing bestaat er niet. Bibi is een echte powervrouw!

Bron en Beeld: &C

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
Lees alle artikelen over Bibi Breijman