100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik

Bibi is inmiddels heel wat maanden zwanger en haar babybuik groeit hard. Wat een prachtig plaatje zo...

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is twee jaar geleden door een heftige storm gegaan, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

In het ziekenhuis

Een paar maanden geleden maakte Bibi het geweldige nieuws bekend dat zij in verwachting is van haar derde kindje. De eerste weken waren heftig voor Bibi, want zij werd met zwangerschapsziekte opgenomen in het ziekenhuis. De dagen waren zwaar voor Bibi, maar het is allemaal voor een goed doel: een lief broertje of zusje voor Teddy en Chester.

Babybuik

Bibi is de afgelopen weken wat rustiger op Instagram en zij heeft haar babybuik nog niet eerder gedeeld. Nu plaatste Bibi een foto in haar Instagramstory en daarop is haar snelgroeiende babybuikje goed te zien. ‘Ff die broedlamp erop’, schrijft Bibi erbij. Hoeveel weken zij nu zwanger is, weten wij niet, maar wat ziet Bibi er geweldig uit zeg.

Wij wensen haar veel succes met de laatste loodjes.

100%NL Magazine Bibi Breijman

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
Lees alle artikelen over Bibi Breijman