100pmagazine_bibibreijman
Zie ook:
Delen

Hoogzwangere Bibi Breijman: ‘In mei leggen we een ei’

Nog eventjes geduld en dan mogen Bibi en Waylon hun tweede kindje verwelkomen. Op Instagram post Bibi een práchtige foto van zichzelf in een roze jurk.

Bibi Breijman

Bibi Breijman is al jaren samen met haar grote liefde: zanger Waylon. De twee wonen samen met hun dochter Teddy in een prachtige woning, die perfect ingericht is. Benieuwd naar de woning van Waylon en Bibi? Die zie je hier.

Tweede kindje op komst!

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. En binnenkort wordt het gezin een stukje groter, want baby nummer twee is op komst! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen. Op Instagram worden volgers van Bibi geregeld getrakteerd op mooie kiekjes en video’s van haar groeiende én bewegende babybuik!

About to pop

Nog eventjes geduld en dan mogen Bibi en Waylon hun tweede kindje verwelkomen. De laatste loodjes zijn inmiddels ingegaan en de tweede telg kan zich nu op ieder moment aandienen. Gisteren was de hoogzwangere Bibi samen met Waylon en dochtertje Teddy op de première van de kinderfilm ‘2 kleine kleutertjes’. Voor de camera van Shownieuws vertelde Bibi: ‘De zwangerschap gaat heel goed.’ en ‘wie weet wel vandaag. Het is wel een leuke plek in de bios.’

Op de vraag of het op ieder moment zou kunnen gebeuren, antwoordde de goedlachse Bibi: ‘Ja het zou kunnen natuurlijk. Dus, wie weet!’

‘In mei leggen we een ei’

Op Instagram post Bibi een práchtige foto van zichzelf in een roze jurk. Bij de foto schrijft ze ‘In mei leggen we een ei’. Op Instagram reageren volgers van Bibi dolenthousiast op het mooie plaatje. Zo schrijft Bettina Holwerda ‘Moooooi’. Weer iemand anders schrijft ‘Succes met het uitbroeden’.

https://www.instagram.com/p/CdA62gmj9Ir/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Instagram Bibi Breijman & Shownieuws | Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon