100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Jutta laat miljoenen volgers blozen met déze bikinifoto

Jutta is weer in het land, maar zij deelt nu een tropische throwback met haar volgers en daar laat zij haar miljoenen volgers van blozen.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta is momenteel weer gelukkig in de liefde. De blonde schaatster heeft haar hart verloren aan Amerikaanse mediapersoonlijkheid en bokser Jake Paul. De twee lijken tot over hun oren verliefd en zij zoeken elkaar regelmatig op.

Throwback

Jutta is inmiddels alweer een aantal weken in het land, maar zij deelt nog regelmatig kiekjes die in Mexico of Miami zijn gemaakt. Dit zijn leuke foto’s met vriendinnen, romantische kiekjes met Jake Paul, of foto’s van zichzelf. Dat laatste deelt zij nu in haar Instagramstory en met deze foto laat de schaatster weer heel veel harten sneller kloppen. In een minuscule bikini poseert Jutta op het strand. Wat ziet zij er toch geweldig uit!

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam