100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

WOW: Jutta Leerdam pakt de shine in strakke metallic broek

Dat Jutta met deze foto veel likes en reacties zou krijgen, was te verwachten. Wat ziet zij er toch ge-wel-dig uit!

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta is momenteel weer gelukkig in de liefde. De blonde schaatster heeft haar hart verloren aan Amerikaanse mediapersoonlijkheid en bokser Jake Paul. De twee lijken tot over hun oren verliefd en zij zoeken elkaar regelmatig op.

Metallic broek

De meeste foto’s die Jutta deelt, trekken veel bekijks. Niet alleen omdat zij een geweldige schaatster is en omdat zij de beste is in wat zij doet, maar vooral omdat zij er ge-wel-dig uitziet. Dit keer deelde Jutta weer een foto op Instagram en het was vooraf al te verwachten dat zij hier veel likes en reacties op zou krijgen. In een strakke metallic broek poseert zij op straat en volgers gaan uit hun dak. Iets wat wij logisch vinden, want Jutta heeft een lichaam waar menig vrouw jaloers op is. Hard werken wordt bij Jutta zeker beloond…

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam