100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

VIDEO: Simon en Annemarie Keizer gieren het uit samen

Simon en Annemarie houden ervan om elkaar zo nu en dan in de maling te nemen. Annemarie kon het zelfs niet meer inhouden tijdens een wandeling...

Annemarie Keizer

De blonde Volendamse is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Simon Keizer. Annemarie is al lang niet meer alleen de vrouw van Simon Keizer, want met ruim tweehonderdduizend volgers mag zij zichzelf een ware influencer noemen. Simon en Annemarie hebben samen een prachtig gezin met twee lieve kinderen: Kiki en Joa. Het gezin woont in een vrijstaande villa in Volendam. Binnenkijken in de villa van Simon en Annemarie doe je hier.

Hard lachen samen

Simon en Annemarie genieten de afgelopen maanden meer dan ooit van en met elkaar, want de agenda van Simon is zo goed als leeg. In april stond hij voor het laatst samen met Nick voor publiek te zingen en vorige maand trad hij op tijdens de concerten van de Streamers, maar verder is het rustig op werkgebied.

Simon en Annemarie genieten van de rust en zij beleven de mooiste momenten met elkaar. Zij gaan regelmatig met elkaar en de kinderen op vakantie of zij genieten van een lekker etentje buiten de deur. Ook maken zij samen met de kinderen veel wandelingen in Volendam. Eerder deze week deelde Annemarie een video op Instagram en daarop gieren zij en Simon het uit. ‘Ik heb echt in m’n broek geplast’, zegt Annemarie lachend. ‘Tja, soms heb je dat weleens. #simondeklier’, schrijft zij erbij. Hilarisch dit!

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Geweldig nieuws voor fans van Simon Keizer
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer