100%NL Magazine Simon Keizer

Simon en Annemarie Keizer genieten van romantische datenight

Simon en Annemarie genieten regelmatig van een datenight in een restaurant. Dit keer deelde Annemarie een prachtige foto met haar grote liefde tijdens zo'n date.

Annemarie en Simon Keizer

De blonde Volendamse Annemarie is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Simon Keizer. Annemarie is al lang niet meer alleen de vrouw van Simon Keizer, want met ruim tweehonderdduizend volgers mag zij zichzelf een ware influencer noemen. Simon en Annemarie hebben samen een prachtig gezin met twee lieve kinderen: Kiki en Joa. Het gezin woont in een vrijstaande villa in Volendam. Binnenkijken in de villa van Simon en Annemarie doe je hier.

Datenight

Begin dit jaar traden Nick & Simon voor de allerlaatste keer op als duo en hoewel Nick voor een solocarrière ging, vond Simon het fijn om een lege agenda te hebben. Hij geniet van zijn vrije tijd en daarbij horen ook veel datenights met zijn vrouw, Annemarie. Het stel gaat regelmatig uiteten en daar deelt Annemarie altijd wat leuke kiekjes van. Afgelopen week was het stel ook weer op date en zo te zien was het eten heerlijk. Wat zijn dit soort momentjes toch fijn!

100%NL Magazine Simon en Annemarie Keizer

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.