100%NL Magazine Ronnie Flex en Demi de Boer
Zie ook:
Delen

Zo ziet het schattige dochtertje van Demi de Boer er nu uit

Rémi Ayoki mag aankomende week alweer 1 kaarsje uitblazen en dat gaat volgens Demi echt veel te snel. Wat een heerlijk meisje is dit toch..

Familie de Boer

Demi is één van de vijf dochters van Ronald de Boer. Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Ronald kreeg uit een eerdere relatie drie dochters en later kreeg hij met zijn huidige partner nog twee dochters en een zoon. De voormalig profvoetballer is ook al meerdere keren opa geworden. Zijn tweede dochter, Demi beviel bijna een jaar geleden van haar eerste kindje.

Demi en Ronnie

Demi de Boer heeft ondertussen alweer een paar jaar een relatie met Ronnie Flex en zij zijn samen met de kinderen hartstikke gelukkig. Demi is niet alleen de vriendin van Ronnie, want zij mag zich met bijna 140.000 volgers een ware influencer noemen. Ronnie had al een ouder dochtertje, Nori, maar een jaar geleden kreeg hij samen met Demi ook een dochtertje, Rémi Ayoki. Het stel heeft heel even gewacht met Rémi in beeld brengen, maar tegenwoordig plaatst Demi de leukste foto’s en video’s van haar dochter en stiefdochter. Zo mooi om te zien dat de zussen echt beste vriendinnen zijn en het liefst altijd samen zijn. Demi plaatste dit keer een super schattige foto van Rémi alleen. In roze babykleding en met een roze muts op, kijkt Rémi haar moeder met haar mooie, bruine ogen aan. Rémi wordt aankomende week alweer 1 jaar oud en dat gaat volgens Demi echt veel te snel. Wat een super knappe meid is dit nu al.

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen