100%NL Magazine Heleen van Royen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Volgers raken niet uitgepraat over bikinifoto Heleen van Royen

Heleen heeft een hele drukke periode achter de rug en zij zoekt nu, samen met haar partner, even wat rust op. Zo te zien genieten zij heel erg!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen alweer heel lang samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Bikinifoto

Heleen ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en zij zit momenteel heel goed in haar vel. De schrijfster is begin dit jaar heel wat kilo’s kwijtgeraakt en zij is dagelijks in de sportschool te vinden. Ook bracht zij onlangs haar nieuwe boek ‘JUICE’ uit. Je kunt dus wel zeggen dat zij een drukke periode achter de rug heeft. Om die reden zoekt zij nu samen met haar partner de rust op in Gran Canaria. Heleen deelt een bikinifoto op de rand van het zwembad. ‘Even bijkomen. Proost!’, schrijft zij.

Volgers raken niet uitgepraat over deze prachtige foto en over het feit dat Heleen er geweldig uitziet. ‘Wauw Heleen, wat zie je er goed uit’, ‘Wooow!!! Looking good Heleen!!!’ en ‘Heerlijk mens lekker hoor’, zijn wat reacties. Wij wensen Heleen nog een hele fijne vakantie. Lekker genieten en bijkomen!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen