Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

WOW: Op déze video is Claire echt een kopie van oma Erica Meiland

Waarbij kinderen vaak op hun ouders lijken, heeft Maxime's oudste dochter meer weg van haar oma, Erica. Wij zien alleen maar gelijkenissen..

Maxime Meiland

Samen met haar twee prachtige dochters en leuke man Leroy heeft Maxime het goed voor elkaar en vormen ze een fijn gezin. Met z’n viertjes woonden zij een aantal maanden in een prachtig herenhuis in Noordwijk. Deze woning kwam weer in de verkoop, want het stel zag dat hun droomvilla te koop stond. Hier zijn zij 100% voor gegaan en sinds enkele weken woont het gezin in deze villa. Maxime en Leroy beleven samen met de kinderen de mooiste momenten en zij plannen regelmatig leuke uitjes. Never a dull moment in huize Meiland.

Kopie van oma Erica

Uit een eerdere relatie kreeg Maxime haar dochtertje, Claire en met Leroy kreeg Maxime haar dochter, Vivé. Het stel deelt veel foto’s en video’s van hun kinderen en dat tot grote enthousiasme van hun volgers. De kinderen zijn namelijk zo schattig en ondeugend. Volgers praten er vaker over, maar op deze video is het wel heel goed te zien: Maxime’s dochter Claire is echt een kopie van haar oma Erica Meiland. Wij vonden haar al veel gelijkenissen hebben met haar oma, maar nu zij haar lange haren heeft ingeruild voor een korte bob, vinden wij Claire echt precies op Erica lijken. Dat zal een trotse oma Erica vast en zeker geweldig vinden om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Erica Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland