100%NL magazine Thomas Berge

Elianne en Thomas Berge: ‘Ons kleine meisje voelt zich zooooooooo welkom’

Elianne Zweipfenning werd het afgelopen weekend compleet verrast en zij is iedereen ongelooflijk dankbaar.

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Babyshower

Het afgelopen weekend is Elianne compleet verrast door haar lieve familie en vriendinnen. Er werd een te gekke babyshower georganiseerd en daar deelt Elianne wat foto’s van. Er is werkelijk aan alles gedacht en Elianne is flink in de watten gelegd.

‘Vandaag zó enorm verrast met deze onvergetelijke dag. Ik verbaas me telkens weer er over hoeveel moeite mensen nemen om zo’n dag tot in de puntjes te verzorgen.. aan alles was gedacht en al mijn lieve vriendinnen en familie waren er bij. Om onze dochter en het leven te vieren. Iedereen die ook maar een klein steentje heeft bijgedragen zo onwijs onwijs bedankt voor jullie imput! Alles was er… van catering tot quizzes en om het af te toppen een waanzinnig cadeau! Dit was een dag om nooit te vergeten en ik zal de komende dagen nog heel vaak terug denken aan deze tijd. Ons kleine meisje voelt zich door al haar tante’s in spé zooooooooo welkom’, schrijft zij erbij. Wat een geweldige verrassing is dit en wat heeft Elianne genoten. Dat is haar meer dan gegund!

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.