100pmagazine_waylon
Zie ook:
Delen

Déze foto’s van Waylon en Teddy zijn echt om bij weg te smelten

De kleine meid weet alle harten keer op keer te veroveren en ook nu is het weer zover. De grote glimlach op Teddy's gezicht is zó lief.

Bibi en Waylon

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Grootste fan

Bibi is meestal degene die foto’s van haar gezin deelt op Instagram, maar dit keer is het Waylon die wat kiekjes plaatst. Van deze foto’s maakt ons hart echt een sprongetje en ook Waylon’s volgers gaan door het dak. Op de eerste twee foto’s knuffelen Waylon en Teddy en op de derde foto straalt Teddy met een bos bloemen in haar handen. ‘Ik ben haar grootste fan… #Teddy’, schrijft Waylon eronder. ‘Wat een schatje, die vreet je toch op?!’ en ‘Mooie foto’s en wat een prachtig meisje’, zijn wat reacties. Waylon is vast en zeker onwijs trots op zijn dochter. Wat is het toch een prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Waylon

Delen

Meer over Waylon

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Zó ziet de oudste zoon van Waylon er nu uit
Lees alle artikelen over Waylon