100pmagazine_maximemeiland_dochters
Zie ook:
Delen

CUTE: Jarige Maxime Meiland wakker gezongen door dochtertje

Maxime Meiland blaast vandaag alweer 27 kaarsjes uit. Deze gezellige en bijzondere dag viert zij met haar mooie gezinnetje.

Maxime Meiland

Maxime Meiland maakt onderdeel uit van één van de bekendste families die we kennen in Nederland: de familie Meiland. De Meilandjes verschenen in 2007 voor het eerst op de buis, toen ze deelnamen aan het programma ‘Ik Vertrek’. En hoe leuk, die aflevering is nog steeds terug te zien! De Meilandjes hebben de jaren daarna niet stilgezeten, want de familie is meerdere keren verhuisd en dat is allemaal vastgelegd tijdens de meerdere seizoenen van ‘Chateau Meiland’. Maxime en Leroy wonen al een tijdje samen en gaan nu zelfs opnieuw verhuizen, maar toch zijn zij altijd te zien tijdens de afleveringen van ‘Chateau Meiland’. De familie is immers erg hecht en zij zijn het liefste altijd bij elkaar.

Jarig

Het is vandaag de hele dag feest bij de Meilandjes, want Maxime blaast 27 kaarsjes uit. Maxime werd vanochtend zingend wakker gemaakt door haar dochtertje Claire en haar man Leroy. Als dat geen geweldig begin van de dag en een nieuw levensjaar is. Claire sprong op het bed en Leroy is hun dochtertje Vivé erbij gaan halen, zodat zij Maxime samen een ontbijt op bed en een brief/tekening konden geven. Geweldig om de kinderen hun enthousiasme te zien voor hun super mama. Van harte gefeliciteerd Maxime.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland