100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

LEZEN: Waylon laat zich uit over heftige uitspraken Bibi

Bibi en Waylon zijn samen door een heftige storm gegaan en over die tijd heeft Bibi geschreven. Waylon vertelt nu wat hij daarvan vindt.

Bibi Breijman en Waylon

Alweer heel wat jaren zijn Bibi en Waylon een stel. Samen zijn ze de ouders van Teddy en Chester. Na de geboorte van haar zoon Chester zat Bibi helemaal op haar roze wolk, maar helaas was deze van korte duur. Want vanaf het moment dat Yvonne Coldeweijer naar buiten bracht dat Waylon niet altijd trouw is geweest aan Bibi barstte er een bom. Waylon bekende schuld en deed er vervolgens alles aan om Bibi voor zich terug te winnen. De twee gingen in relatietherapie en zij zijn er sterker uitgekomen.

Heftige uitspraken

Bibi bracht onlangs een boek uit én zij schreef muziek. Het vreemdgaan van Waylon werd naar boven gehaald, want Bibi schreef al het verdriet van zich af. Dit is naar eigen zeggen misschien wel haar redding geweest.

Als Shownieuws aan Waylon vraagt wat hij van de uitspraken vindt, antwoordt hij: ‘Ja, nee, luister. Als iemand het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is het Bibi. Toch? Ja, toch? Die vertelt namelijk het ware verhaal en daar sta ik volledig achter. Ik sta volledig achter haar keuzes en de dingen die zij doet. Daar hebben we het met elkaar over en wat ik zeg: er is nogal wat gebeurd en als er iemand is die het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is zij dat.’ Mooi om te zien dat hij haar steunt!

Bron en Beeld: Showieuws

Delen

Meer over Waylon

Waylon vertelt openhartig over breuk: 'We moeten er eerst over praten'
Waylon vertelt openhartig over breuk: ‘We moeten er eerst over praten’
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
Lees alle artikelen over Waylon