100%NL Magazine Waylon Bibi
Zie ook:
Delen

Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’

Bibi heeft hele zware weken achter de rug, maar gisteren straalde zij weer als nooit tevoren. De zangeres heeft ook een zwangerschapsupdate gegeven.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Zwangerschapsziekte

Een paar weken geleden maakte Bibi bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Zij en Waylon zijn ongelooflijk blij en enthousiast, maar helaas is Bibi de afgelopen weken wel heel ziek geweest. Aan RTL Boulevard geeft de zangeres nu een update. ‘Het gaat echt stukken beter. Ik had nooit gedacht dat ik hier kon staan vandaag. Het was geen makkelijke periode, maar je weet wel waar je het voor doet en je krijgt super veel steun’, zegt zij. ‘Het is verschrikkelijk om daarnaast te staan en om dat te zien, omdat je echt niets kunt doen. Behalve datgeen waar zij om vraagt’, vertelt Waylon.

Ondanks de zwangerschapsziekte, kunnen Bibi en Waylon wel genieten van de zwangerschap. Zo vertelt Bibi: ‘We genieten gewoon elke dag. Als je het moeilijk hebt, brengt je dat ook gewoon dicht bij de kern.’ Of het een jongen of meisje wordt, weet het stel nog niet, want Bibi is nog maar heel pril zwanger. Samen met de kinderen kijken zij enorm uit naar de komst van de kleine en ook wij kunnen het niet afwachten. Zó leuk…

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Lees alle artikelen over Waylon