100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

LEZEN: Emotionele Suzan spreekt zich uit over grote angst

In een openhartige opname spreekt Suzan zich uit over haar angsten. Ook geeft zij haar fans een boodschap mee.

Suzan en Freek

Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is vorig jaar namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Angst

Suzan en Freek stonden afgelopen weekend een aantal keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Wie denkt dat Suzan al deze grote optredens zonder zenuwen doet, heeft het mis. Zij heeft namelijk last van enorme angsten. ‘Ik ben iemand die altijd alles spannend vind. Vooral nieuwe dingen vind ik heel spannend. Alles wat nieuw is, vind ik eng. Daarom ben ik super blij en stiekem een beetje trots dat ik hier nu kan staan en er ook nog eens van geniet.’ Dit vertelde zij tijdens het concert.

Mooie woorden

Suzan deelde dit met name voor fans die hier mogelijk ook mee te maken hebben. ‘Ik wil het zeggen tegen de mensen die hier zijn, die misschien dingen niet doen omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn of omdat ze het gewoon veel te eng vinden.’ Zij steekt iedereen een hart onder de riem met de woorden: ‘Wat jouw droom ook is, wat jij ook graag wil bereiken. Ik hoop dat je de stap wel zet en ervoor gaat want je kan het. Ik zelf zou dit namelijk NOOIT willen missen, dus ga ervoor!’

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek