100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge geeft zwangerschapsupdate

Elianne is hoogzwanger en de zwangerschap verloopt tot nu toe niet helemaal vlekkeloos. Zij houdt haar volgers nu op de hoogte van hoe het met haar gaat.

Thomas Berge en Elianne Zweipfenning

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is vorig jaar in het geheim getrouwd en kortgeleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje.

Zwangerschapsupdate

Elianne is over een paar maanden alweer uitgerekend en dat betekent dat er spannende tijden aan zullen komen. De afgelopen maanden gingen ook niet geheel vlekkeloos, want Elianne is onlangs nog opgenomen in het ziekenhuis. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar Elianne moet het wel rustiger aan gaan doen. Zij deelde nu een update met haar volgers. Zo ligt de kleine meid momenteel in een stuit en Elianne voelt heel veel druk in haar buik. ‘Waardoor bukken en veters strikken steeds moeilijker wordt’, schrijft zij.

Elianne heeft nog heel veel op de planning staan. Zo wil zij nog een zwangerschapsshoot doen, een buikbeeldje laten maken, de kamer helemaal afmaken en zij heeft nog een afspraak met de kraamverzorgster. ‘Het is nog even druk druk druk en al helemaal in de maanden november en december, maar we nemen het dag voor dag.’

Laatste loodjes

Verder schrijft Elianne dat zij dit keer echt gaat cocoonen en zij probeert haar rust te nemen tijdens de laatste loodjes. ‘Dit keer wil ik helemaal proberen de rust zelve te zijn dus daarom vind ik terugtrekken belangrijk.’ Wij snappen dat volkomen, want rust is natuurlijk alleen maar goed voor de baby. Wij wensen Elianne heel veel succes met de laatste loodjes.

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning.

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge