100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

WAUW: Jan Dulles overrompeld met bijzonder cadeau

Het huis van Jan en Caroline is weer een stukje mooier geworden, want zij zijn verblijd met twee prachtige schilderijen van hun kinderen.

Gezin Jan en Caroline

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd. Volgers van Jan en Caroline smelten dan ook iedere dag weer weg bij de heerlijke foto’s en video’s die zij delen van hun knappe kinderen, James en Lina. Ook hun overleden dochtertje Donna wordt zo nu en dan herdacht met een bijzondere foto op Instagram. Wat een knap en sterk gezin is het ook.

Cadeau

Caroline deelt dagelijks foto’s van haar kinderen, maar een paar weken geleden liet zij iedereen z’n hart smelten met twee adembenemende foto’s. Deze zijn geschoten tijdens een fotoshoot en de ene foto was nog specialer dan de andere. De ondeugende blikken van James en Lina of de serieuze koppies van de twee; wij smolten weg bij alle beelden. Nu deelt Jan een bijzondere foto op Instagram, want het gezin is overrompeld met een heel bijzonder cadeau. De fotografe stond namelijk voor de deur met twee grote schilderijen. Één van James met zijn stoere, ondeugende blik en één van Lina met haar vrolijke koppie en felblauwe ogen. ‘Hoe mooi is dit!?!?!?! @annewfotografie dankjewel voor dit mooie cadeau. En hoe vind je jezelf op deze foto? Gaat wél toch? Wij allebei netjes in de schaduw van deze kunstwerken’, schrijft Jan onder de foto. Het huis van Jan en Caroline is weer een stukje mooier geworden met deze prachtige kunstwerken aan de muur.

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
AAWH: Lina Dulles gaat helemaal uit haar dak op de muziek van haar vader
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
LOOKING GOOD: Jan Dulles en Caroline Mol stelen de show in gala outfits
Lees alle artikelen over Jan Dulles