Waylon en Teddy op citytrip in Parijs: 'Ik ben gelukkig'
Zie ook:
Delen

Waylon en Teddy op citytrip in Parijs: ‘Ik ben gelukkig’

Terwijl Bibi in Bali een film aan het opnemen is, genoten Waylon en Teddy van een 3-daagse citytrip in Parijs. Van de foto's krijgen wij echt een lach op ons gezicht.

Bibi en Waylon

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Verliefd op Bali

Bibi is afgelopen week naar Bali gevlogen om daar met nog meer collega BN’ers te werken aan een nieuwe Nederlandse film Verliefd op Bali. Iedereen is hier hard aan het werk, maar zij zijn ook hard aan het genieten. Je bent immers niet iedere dag in Bali om een film op te nemen. En omdat Bibi naar Bali is, wilde Teddy ook iets leuks doen met haar vader.

Parijs

Teddy bedacht zich dat zij met haar vader naar Parijs wilde, want de kleine meid wilde de Eiffeltoren beklimmen. Zo gezegd, zo gedaan. Waylon nam zijn dochter mee naar de Franse hoofdstad en dit was een groot avontuur. Vader en dochter reisden met de trein en zij hebben zich prima vermaakt. Zo is op de foto’s te zien dat zij samen heel veel hebben gegeten, de Eiffeltoren hebben beklommen, door de stad hebben gewandeld én in Disneyland Parijs zijn geweest. Wat moet dit een geweldige herinnering zijn voor de twee. ‘3 dagen Parijs met het leukste meisje van de wereld! #Teddyinparis Ik ben gelukkig’, schrijft een trotse Waylon onder de reeks foto’s, waarvan wij een lach op ons gezicht krijgen.

https://www.instagram.com/p/CtO2922s5Gz/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Waylon

Delen

Meer over Waylon

Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Lees alle artikelen over Waylon