100%NL Magazine Caroline Mol Jan Dulles
Zie ook:
Delen

WAUW: Jan Dulles deelt bijzonder kiekje van zijn moeder met Lina

Lina is een groot geschenk voor Jan en Caroline, maar ook Lina's oma is gek op haar. Deze foto van Jan's moeder met haar kleindochter is zo bijzonder..

Jan Dulles

Hij is één van Nederlands beste zangers, de partner van Caroline Mol en vader van James, Donna en Lina: Jan Dulles. Samen met zijn gezin woont hij op de Volendamse dijk. Jan en Caroline genieten volop van de mooiste momenten met hun zoontje James en dochtertje Lina. Deze twee kinderen laten dagelijks alle harten smelten met hun knappe en ondeugende koppies.

Bijzondere foto

Jan en Caroline delen voornamelijk foto’s van hun kinderen samen, maar zo nu en dan komen de oma’s ook voorbij. Dit keer plaatst Jan een foto van zijn moeder met Lina op schoot. Oma kijkt vol trots naar haar kleindochter. ‘M’n moeder…. die is zo gek op dat meisje van ons. Uiteraard. Zo zijn oma’s toch?!’, schrijft Jan onder deze prachtige foto. Ook zijn volgers genieten van dit mooie en bijzondere kiekje. ‘Zeker weten is het fantastisch om oma te mogen zijn’ en ‘Precies, zo zijn oma’s….alleen maar liefde’, zijn twee enthousiaste reacties. Wat een geluk en wat wordt Lina groot. De tijd gaat zo snel..

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles