Sint Maarten: Nick Schilder was de held van de avond en zoon Kim Kötter ging verkleed

Sint Maarten: Nick Schilder was de held van de avond en zoon Kim Kötter ging verkleed

Gister was het 11 november! Zijn jullie gister ook met de (klein)kinderen langs de deuren geweest? Veel BN’ers houden de traditie ook in stand en gingen gister gezellig op pad met de kinderen en de lampions.

Monique Smit

Monique had zelf hele mooie lampjes opgehangen thuis, zodat alle kinderen wisten dat ze bij haar welkom waren voor snoepjes. Waarschijnlijk bleef vriend Martijn thuis en ging Monique op pad met de jongens. Monique Smit ging zelfs even langs Nick en Kirsten met haar oudste zoon en zijn vriendjes. Zag er heel gezellig uit

Kim Kötter

Kim Kötter ging gezellig met de buurjongens door de wijk. Ze hadden het onwijs naar hun zin! Maar normaal gaat ook Kim, net als Monique, naar Volendam om het feest te vieren. “Normaal vieren we st Maarten in Volendam. In Loosdrecht moeten ze denk ik nog even wennen. Hahaha. Maar de kids vonden het fantastisch. Daar gaat het om. Volgend jaar hopelijk weer bij jou Kirsten Schilder”

Jim Bakkum

Ook de kinderen van Jim gingen gezellig langs de deuren. Het was dit jaar natuurlijk wel anders door corona, maar dat mocht de pret niet drukken. Mensen in de buurt hadden een kaarsje op de oprit gezet, waardoor ze wisten dat ze daar konden zingen.

Kirsten Schilder

Kirsten was zowel achter de deur te vinden als op pad met haar jongste dochter Jackie! Alleen onderweg gebeurde er iets heel vervelends. De lampion van Jackie viel namelijk in het water! Gelukkig was daar Nick to the rescue die de lampion uit het water viste. ‘Papa is een superheld!’ aldus Jackie.

 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram