Maxime Meiland hint op derde kindje: 'We moeten wel opletten'
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland hint op derde kindje: ‘We moeten wel opletten’

Maxime heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat zij een derde kindje wil. Lijkt die er nu aan te komen?

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de jongste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kortgeleden besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Kilo’s aangekomen

Maxime vertelde in haar biografie dat zij graag nog eens voor een derde kindje gaat, maar dat zij nog een spiraaltje heeft en het best nog een paar jaar mag duren. Afgelopen maandag was er een nieuwe aflevering van Chateau Meiland op tv en daarin vertelde Maxime dat zij niet blij is met haar spiraal. ‘Ik ben zo aangekomen sinds ik die spiraal heb. Dus ik denk dat ik hem toch eruit laat halen. Dan ben ik liever voor negen maanden dik en daarna wel weer slank’, vertelde zij eerlijk.

Kindje is welkom

Nu vertelt Maxime aan weekblad Story dat haar spiraal inmiddels is verwijderd. ‘Ik gebruik geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom’, laat zij weten.

Ook met de vader van Claire gebruikte Maxime geen anticonceptie. ‘Dus dan verwacht je dat-ie voor het zingen de kerk uit zou gaan. Maar dat was hij vergeten. Daarvan dacht ik: dat is ook jouw schuld, hè. Want je wist het. Ik heb heel mijn leven gekloot met anticonceptie. Het is altijd een strijd geweest.’

Bron en Beeld: Weekblad Story en Chataeu Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland