Zien: Bibi en Teddy hebben extreme lachbui door filter met snor!

Zien: Bibi en Teddy hebben extreme lachbui door filter met snor!

De kleine Teddy is een echte deugniet! Ze weet keer op keer een glimlach op iedereens gezicht te toveren. Ook dit keer deelt Bibi weer een hilarisch filmpje van haar schattige dochter.

Dochter Teddy

Het dochtertje van Bibi en Waylon is alweer drie jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden!  De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy zien we vaak verschijnen op Instagram en en wij smullen ervan!

‘Net als papa’

Ook nu deelde Bibi Breijman een te grappig Instagram verhaal samen met haar dochter. De twee kregen beide een filter met snor op hun gezicht en komen in een enorme lachbui terecht. Zo zegt Teddy in het filmpje ‘Zo ben ik net als Papa.’ Waardoor Bibi nóg harder moet lachen. Dit leverde hilarische beelden op.

Tweede kindje op komst

Het zijn spannende tijden in huize Bijkerk want het tweede kindje van Waylon en Bibi samen dient zich bijna aan! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen. Teddy is in ieder geval kaar om grote zus te worden!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman