header_oud&nieuw_2021

Dag 2021, hallo 2022: zó vierde bekend Nederland Oud & Nieuw

Voor veel mensen is 2021 een veelbewogen jaar geweest. Zo ook voor veel BN'ers.

Afgelopen zaterdag heeft heel Nederland het jaar 2022 verwelkomd. Hoewel 2021 opnieuw geen makkelijk jaar is geweest, zijn er gelukkig ook genoeg mooie momenten geweest! Kijk mee naar hoe de BN’ers Oud & Nieuw vierden.

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet

2021 zal Max Verstappen niet snel vergeten: hij werd namelijk wereldkampioen in de Formule 1 in Abu Dhabi!

Jan Dulles en Caroline, Nick en Kirsten Schilder

Jan Dulles en Caroline vierden dit jaar samen Oud & Nieuw met Nick en Kirsten! Caroline postte een foto van het gezelschap op haar Instagram. Onder de foto schreef ze: “Vorig jaar zaten we tijdens oud-en-nieuw ook hier bij Nick en Kirsten thuis. Die avond was verschrikkelijk voor ons maar we werden goed en sfeervol opgevangen. Gelukkig is dit jaar om en we proosten daarom graag met deze zelfde vrienden op een toekomst die alleen maar beter kan worden vanaf hier. Gelukkig nieuwjaar allemaal.”

Ook Kirsten postte de foto op haar Instagram en schreef: “Nog heel even en we sluiten het jaar 2021 af…. Wij proosten alvast op het nieuwe jaar. Wensen jullie allemaal alvast een heel gelukkig nieuwjaar en hopen dat jullie een hele fijne avond hebben.”

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Ook voor Ruud de Wild en Olcay Gulden was 2021 een veelbewogen jaar. In maart dit jaar werd er namelijk darmkanker bij de radio-dj geconstateerd. Begin september deelde Olcay een update via haar Instagram, waarin ze vertelde dat de operatie goed was gegaan en dat zijn herstel voorspoedig was verlopen. “Hij is helemaal kankervrij”, schreef ze toen. Op zijn Instagram postte Ruud een prachtige foto van hem en Olcay samen. Onder de foto schrijft hij: “Iedereen gelukkig nieuwjaar. Wat een achtbaan was 2021. En wat een geluk had ik met zoveel mooie lieve mensen om mij heen die mij hebben gesteund en me door die shitstorm heen hebben geholpen. Bedankt.”

Onvoorwaardelijk

Ruud vervolgt zijn verhaal: “Maar één persoon het meest. Allerliefste Olcay, Gelukkig nieuwjaar en veel gezondheid. Nooit geweten hoe beladen zo’n wens is. Dankjewel dat je er zo onvoorwaardelijk voor mij was. Dat moest de wereld zien. Vandaar de oprechte documentaire. Ik zeg het nu want nuchter (letterlijk en figuurlijk). Jij bent naast de knapste, leukste en lekkerste ook mijn beste vriend.”

Birgit Schuurman

Voor Birgit Schuurman en haar vriend Sander kon 2022 niet beter beginnen. Vlak voor het jaar 2022 begon, beviel Birgit van een prachtige zoon: Jimi.

Caroline Tensen

Caroline is dankbaar voor haar partner. Op haar Instagram post ze een verliefde foto en schrijft ze dat ze veel mooie momenten met haar lief heeft mogen beleven: “Weer een jaar voorbij waarin ik zoveel mooie momenten met mijn lief heb mogen beleven! Altijd fijne gesprekken, altijd geduldig, altijd relativeren, altijd de zaken net even van een andere kant bekijken, altijd attent! Hij houdt de deur voor mij open. Helpt me in mijn jas en vraagt elke dag: “hoe voel jij je vandaag?”,,

Monique Smit

Monique Smit en haar gezin vierden Oud&Nieuw in Disneyland Parijs. “De beste wensen lieve mensen! Blijf gezond en vergeet vooral niet om plezier te maken” schreef ze op haar Instagram.

Naomi van As en Sven Kramer

Naomi en Sven wensen iedereen een Gelukkig Nieuwjaar!

Danny de Munk

“Jenny, Bo, Davy & ik wensen iedereen een gelukkig, liefdevol en vooral een gezond 2022” schrijft Danny op zijn Instagram.

 

Sylvie Meis

Wat zag Sylvie er weer prachtig uit op Oud&Nieuw:

Kim Kötter en Jaap Reesema

Jaap Reesema postte deze prachtige gezinsfoto:

Bron en Beeld: Instagram.